Flanaden 46

Flanaden 46

Slutpris

170 000 kr


Torpa— Vänersborg

Flanaden 46


Slutpris
170 000 kr

Torpa— Vänersborg

Prissänkt! Trea med inglasad balkong i V/SV!

Högst upp i huset, men ändå bara en trappa upp (våning två) hittar ni denna trea med inglasad balkong i V/SV. Riktigt bra planlösning. Här finns t.ex. ett praktiskt kök med matplats, två jämnstora sovrum och förråd precis intill lägenheten.
Bredband via fiber finns indraget, ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta).

Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering. Detta innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg), det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen.
En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras, men hela stamrenoveringen för föreningen beräknas vara klar om ca två år. Man har börjat i ena änden med låga nummer.

Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen).

Kom och upplev på plats, bokning krävs!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
5 923 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-17

Mäklarhuset Vänersborg

Denna lägenhet på Flanaden såldes av oss 2024-06-17. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Flanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.