Flanaden 72

Flanaden 72

Slutpris

340 000 kr


Torpa— Vänersborg

Flanaden 72


Slutpris
340 000 kr

Torpa— Vänersborg

Tvåa i markplan i absolut toppskick!

Mycket fint renoverad markplanslägenhet i toppskick! Lägenheten totalrenoverades för cirka fem år sedan (köket uppdaterat 2023). Här erbjudes ett mycket estetiskt tilltalande boende, där inget har lämnats åt slumpen. Allt från uteplatsen till badrummet är noga utvalt. Här är lägenheten för dig som bara vill flytta rakt in utan att behöva tänka på att renovera. Praktisk planlösning och lägenhetsförrådet ligger precis intill lägenheten. Fantastiskt fin uteplats i söder-/sydost med trätrall och ljus sten. Perfekt för odlingsfantasten!
I avgiften ingår vatten, värme och kabel-TV.

För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år!

Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (cirka 130 kronor kommer att läggas på avgiften för detta).

Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen.
En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Planerad återstart april 2024. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras.

Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda).

I närheten finns matbutiker, vårdcentral, skolor, förskola, sportcentrum samt bra bussförbindelser.
Cirka två kilometer till centrum närmaste vägen (cykelvägen) och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk.

Varmt välkomna på visning, upplevs bäst på plats! Bokning krävs!


Boarea
61 kvm
Avgift
5 015 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Vänersborg

Denna lägenhet på Flanaden såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Flanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.