Skomakargränd 4

Skomakargränd 4

Slutpris

3 750 000 kr


Hultafors— Bollebygd

Skomakargränd 4


Slutpris
3 750 000 kr

Hultafors— Bollebygd

Supercharmig sekeskiftesvilla med pool och närhet till sandstrand!

En underbar sekelskiftesvilla från 1909 med en charm som tar andan ur en. Denna vackra egendom erbjuder en perfekt kombination av historiska och tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter. Här finns något för alla som drömmer om ett idylliskt liv i närheten av naturen.

När du kliver in genom dubbeldörren välkomnas du av en känsla av hemtrevnad och karaktär. De vackra detaljerna i huset, såsom trägolv, höga tak och vackra fönster, ger en atmosfär av tidlös elegans.

Villans hjärta är det härliga köket, perfekt för kulinariska äventyr. Det är utrustat med vitvaror och har gott om utrymme för matlagning och samvaro. Efter en läcker måltid kan du koppla av i det ljusa och inbjudande vardagsrummet med fin kakelugn eller samlas med vänner och familj i det mysiga uterummet, där du kan njuta av den varma årstiden.

Trädgården är som en grönskande oas, full av växter och träd som skapar en känsla av avskildhet och ro. Här finns en fantastisk pool där du kan svalka dig under varma sommardagar eller bara koppla av vid kanten och njuta av den vackra utsikten över trädgården. För att inte tala om den fina sandstranden vid Viaredssjön, som ligger bara en kort promenad bort. Här kan du njuta av soliga dagar vid vattnet med god picknick.

På framsidan av villan finns en charmig veranda, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller för att ta emot gäster i en avslappnad och inbjudande miljö. Detta är platsen där du kan skapa minnen och njuta av det bästa av både inomhus- och utomhusliv.

Denna sekelskiftesvilla är mer än bara ett hus - det är en möjlighet att leva livet på ett sätt som är fyllt av skönhet, komfort och närhet till naturen. Missa inte chansen att äga denna drömhemmet där du kan njuta av den historiska charm och moderna lyx som det har att erbjuda.

Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
175/13 kvm
Driftkostnad
35 764 kr/år
Tomtarea
1 151 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Skomakargränd såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Hultafors samt även på Skomakargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.