Jons väg 13 / Jonsered / Partille

Rymligt, hemtrevligt, socialt och fräscht!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
28 300 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Jons Väg såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Jons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jonsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det trivsamma gamla brukssamhället Jonsered finns nu möjligheten till ett nytt boende i ett av de rymliga tegelradhusen. I detta hus byggt 1984 i 2 och 1/2 plan, har man med en stor portion känsla för hemtrevnad, skapat ett härligt hem för familj och vänner. En öppen, social planlösning med barbänk mellan kök och vardagsrum, allrum, 4 sovrum och 2 badrum, varav ett med bastu, är något av det som erbjuds. Insynsskyddat altandäck, delvis under tak, bjuder in till härliga grillkvällar sommartid och ett dopp i spabadet en krispig vinterkväll.
På Jons väg bor man med gångavstånd till skola, idrottsplats, bad i Aspen, underbar natur i Bokedalen för härliga skogspromenader eller kanske en löprunda. Vill du till stan tar pendeln till Göteborgs central 14 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration