Övre Östergårdsvägen 25

Övre Östergårdsvägen 25

Slutpris

5 950 000 kr


Kåhög— Jonsered— Partille

Övre Östergårdsvägen 25


Slutpris
5 950 000 kr

Kåhög— Jonsered— Partille

Underbar villa i naturnära idyllen Kåhög!

Välkommen till Övre Östergårdsvägen 25 ett riktigt drömhus som med stor känsla för kvalité, stil och design omsorgsfullt renoverats under senare år.
Här väntar ett underbart platsbyggt kvalitetskök från Himlekök, stora sociala ytor, vardagsrum med öppen spis och en totalrenoverad källare med sovrum, allrum, badrum och tvättstuga.
Med utgång från köket väntar den mysiga verandan och man inser att det är här man kommer tillbringa många timmar med familj och vänner och njuta av varma sommarkvällar. Den lättskötta trädgården med en insynsskyddad baksida inbjuder till både lek och avkoppling. För den trädgårdsintresserade finns plats för växthus, potatisodling och bärbuskar och i dag finns äppleträd som ger god frukt.
I idylliska Kåhög bor man granne med naturen men stadens puls finns lättåtkomligt bara några minuters bilfärd bort. Bokedalens naturreservat med ridstigar, löparslingor, svampplockning, badsjöar och Jonsereds trädgårdar, finns bara några minuter bort.
Bilen parkeras smidigt på garageuppfarten (som rymmer 2 bilar) och här finns ett praktiskt dubbelgarage.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
ca 128/76 kvm
Driftkostnad
36 100 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-09-18

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Övre Östergårdsvägen såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Övre Östergårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.