Övre Östergårdsvägen 25 / Kåhög / Jonsered / Partille

Underbar villa i naturnära idyllen Kåhög!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea/biarea
ca 128/76 kvm
Driftkostnad
36 100 kr/år
Tomtarea
920 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Övre Östergårdsvägen såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Övre Östergårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kåhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Övre Östergårdsvägen 25 ett riktigt drömhus som med stor känsla för kvalité, stil och design omsorgsfullt renoverats under senare år.
Här väntar ett underbart platsbyggt kvalitetskök från Himlekök, stora sociala ytor, vardagsrum med öppen spis och en totalrenoverad källare med sovrum, allrum, badrum och tvättstuga.
Med utgång från köket väntar den mysiga verandan och man inser att det är här man kommer tillbringa många timmar med familj och vänner och njuta av varma sommarkvällar. Den lättskötta trädgården med en insynsskyddad baksida inbjuder till både lek och avkoppling. För den trädgårdsintresserade finns plats för växthus, potatisodling och bärbuskar och i dag finns äppleträd som ger god frukt.
I idylliska Kåhög bor man granne med naturen men stadens puls finns lättåtkomligt bara några minuters bilfärd bort. Bokedalens naturreservat med ridstigar, löparslingor, svampplockning, badsjöar och Jonsereds trädgårdar, finns bara några minuter bort.
Bilen parkeras smidigt på garageuppfarten (som rymmer 2 bilar) och här finns ett praktiskt dubbelgarage.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jonsered

Idylliskt och kulturmärkt brukssamhälle

Jonsered - samhälle med anrik historia

Jonsereds samhälle tog sin form under William Gibsons hand som kom hit från Skottland 1833 och som såg möjligheten att anlägga fabriksverksamheter kring vattenkraften i Säveån. Förutom fabrikerna byggdes ett helt samhälle upp bestående av bostäder, skolor, kyrka, affär, sjukvård och andra institutioner. Enligt engelsk och skotsk tradition uppfördes fabriksbyggnader och de första arbetarbostäderna i tegel, bland annat de unika tegellängorna med tillhörande trädgårdar men även Sveriges första radhus. Dessa byggnader tillsammans med de nationalromantiska trähusen i Hallebacken och det gamla ålderdomshemmet som idag drivs som kloster av Franciskanermunkar skapar en unik bild av ett samhälle som idag betraktas som en av landets kulturskatter och därför har utsetts till kulturmiljö av riksintresse av Riksantikvarieämbetet.

Familjeliv och service

Jonsereds skola är en kommunal skola med klasser från förskoleklass upp till årskurs 5. I närheten av skolan ligger Jonsereds förskola. Solstrålen är en fristående Montessori förskola som drivs av Medborgarskolan.

Kommunikation

Från Jonsered tågstation nås Göteborg C på 15 minuter och till Partille station tar det endast fyra minuter. Även med buss är det bra kommunikationer. Med Gul Express åker du till centrala Göteborg på ca 30 minuter.

Natur och fritid

Jonsered är berikat med vacker natur och historisk arkitektur. Utöver bebyggelsen kring fabriken rekommenderas ett besök till Jonsereds herrgård. Vid Jonsereds herrgård ligger också Bokedalens naturreservat. Säveån flyter genom Jonsered och är känd för sitt fina fiskevatten. Säveån mynnar i sin tur ut i Aspen som är en populär badsjö. Nere vid ån ligger fotbollsklubben Jonsereds IF:s fina anläggning, Jonsereds IP.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.