Kållered / Mölndal

Referensnummer
434 764
Boarea/biarea
54/54 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Mäklarhuset Friends
Fördelar med
Nära naturen
Reza Navaian
Området

Kållered

Med vackra omgivningar, grönområden och vandringsleder har Kållered ett perfekt läge mellan natur och city. Med både Tulebosjön och Bergsjön inom räckhåll är det inte långt till sommarens svala bad eller en picknick i vacker miljö. Vid snörika och kalla vintrar kan man också åka längdskidor på sjön. Ska man ut på en löptur eller en långpromenad med hunden finns det flera fina vandringsleder att välja på. För den golfintresserade besöker man gärna Torrekulla golfbana som rekommenderas även om man bara är ute efter en god bit mat i restaurangen.

Service

I Kållereds köpstad finns stort utbud av affärer som t.ex. IKEA, COOP, Willy, apotek, systembolag, optiker, Jysk, Rusta, Lager 157 och flera restauranger. På knappa 10 min med bil når man Mölndals innerstad och på ca 15 min når man t.ex. Korsvägen och Liseberg. Söderut når man Kungsbacka på ca 20 minuter.

Fritid

Naturskönt område med strövområden och badmöjligheter i närbelägna Tulebosjön och Färåstjärn, även kallad Bergsjön. Vandringsled Bohusleden ligger i närheten. Kållereds idrottsplats, ishallen och Streteredsbadet med babysim finns att tillgå, också dessa i närheten. Golfbanor är Hills Golfbana, Torrekulla och Mölndals Golfklubb. Många stall i närheten, så möjlighet till ridning finns. Huset ligger ett stenkast från näridrottsplatsen och Kulturstigen i Livered.

Kommunikation

BUSS Bra kommunikationer från Kållered med både tågstation och många bussar. TÅG Pendeltåg går från Kållereds station där man når både Göteborg och Kungsbacka på ca 15 min. Här går även flera bussar.

Skolor och barnomsorg

Brattåsskolan åk F-5 Hallenskolan åk F-9 Östergårdsskolan åk F-5 Streteredsskolan åk 6-9 Området har också flera förskolor i närheten.

Fördelar

#Växande område
#Motionsspår
#Butiksgata/köpcentrum
#Bussar
#Landsbygd
#Tågstation
#Simhall
#Barnvänligt
#Badstrand
#Golf
#Gym

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn