Heljeredsvägen 34

Heljeredsvägen 34

Slutpris

6 750 000 kr


Heljered— Kållered— Mölndal

Heljeredsvägen 34


Slutpris
6 750 000 kr

Heljered— Kållered— Mölndal

Nyrenoverat 20-tals hus med lantligt läge 10 minuter från Mölndals innerstad

Det här är huset du inte vill missa! Byggt 1929 och nyligen renoverat är detta en pärla som ligger lantligt men ändå tar det bara några minuter att ta sig ut till motorvägen. Till Mölndals innerstad tar du dig med bil på 10 minuter. Huset ligger högt upp i en sluttning med skogen som närmsta granne. Trädgården är lummig och uppvuxen och du har flera härliga uteplatser runt huset. På entréplan välkomnas du in i en hall där det finns möjlighet att hänga av sig. Köket är rymligt och har en trevligt matplats vid fönstret. Från köket har du utgång till en av altanerna.

Vidare på entréplan finns ett stort vardagsrum med kamin. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. I anslutning till vardagsrummet finns ett mindre rum som passar perfekt att ha som kontor eller som läshörna där du i lugn och ro kan dricka en kopp kaffe och titta ut över trädgården.
Det finns även ett helkaklat badrum med badkar och toalett på detta plan. En trappa upp finns två stora sovrum. Det är möjligt att dela av ett av sovrummen om du är i behov av fler rum. Master bedroom har förutom en walk in closet även en kamin som du kan njuta av kalla dagar samt en balkong. Från detta sovrum har du även ingång till husets andra helkaklade badrum med dusch. I källarplan finns många användningsmöjligheter. Idag används utrymmet som kontor och gym. Här finns både toalett och dusch. För den som önskar kan man bygga bastu eller varför inte inreda ett rum för tonåringen?

Säljarna har ansökt och fått ett positivt startbesked för att bygga till en Attefallsbyggnad där befintlig altan idag är.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt området med allt man kan önska, närhet till skog och natur, badsjön vid Färås tjärn, goda kommunikationer, flera förskolor och skolor i närområdet samt matbutiker och affärer på kort promenadavstånd.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till visning!


Boarea/biarea
124/58 kvm
Driftkostnad
34 726 kr/år
Tomtarea
1 203 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-04-17

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Heljeredsvägen såldes av oss 2021-04-17. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Heljeredsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.