Julles väg 1 / Kinnarp / Falköping

Rymlig villa med stor trädgård i Kinnarp

Utgångspris
895 000 kr
Boarea/biarea
166/83 kvm
Driftkostnad
26 447 kr/år
Tomtarea
1 326 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

På en stor hörntomt mitt i Kinnarp ligger denna renoverade tvåplansvilla med källare. Tidigare har villan utgjorts av affärslokal i entréplan och lägenhet i ovanplan, idag är det en rymlig familjevilla med stora sociala utrymmen och sex sovrum.

Från den gedigna entrétrappen välkomnas ni in i hallen, redan här möts ni av renoverade ytskikt med vitmålade väggar och laminatgolv, något som är genomgående i de flesta rum. Den tidigare affärslokalen utgör idag ett stort allrum med rikligt ljusinsläpp och separat ingång, perfekt för en framtida uteplats! I entréplan finns även fyra sovrum, ett kontor samt mindre toalett. I ovanplan ligger det rymliga vardagsrummet med ljusinsläpp i tre väderstreck, något som ytterligare förstärker känslan av rymd. Köket renoverades 2019 med vita luckor, mörkare laminatbänkskiva samt nya vitvaror i rostfritt. Ovanplan inrymmer ytterligare två sovrum samt en mindre toalett. För den som önskar finns gott om utrymme att inreda med toalett/dusch i något av planen eller kanske ett i vardera plan? Källarplan inrymmer garage, tvättstuga, pannrum samt förvaringsutrymmen.

Kinnarp/Slutarp är beläget ca 1 mil söder om Falköping, i samhället finns bl.a. skola, förskola, matvarubutik, pizzeria och idrottshall.

Detta är en s.k. kommande försäljning, mer information och fler bilder kommer inom kort. Välkomna med er intresseanmälan redan nu så håller vi er uppdaterade.

Bilder
Sponsrade länkar
Julles väg 1
Visa alla 1 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Kinnarps Pizzeria och Restaurang
  122 m
  Jallerian
  184 m
  Källarkrogen Mönethorp
  3,91 km
 • Skolor
  Kinnarps Träteknik
  216 m
  Kinnarpsskolan
  680 m
  Kinnarps Förskola
  742 m
  Åsle skola
  6,55 km
  Åsarpsskolan
  6,65 km
 • Kommunikationer
  Kinnarp
  73 m
  Länsmansgatan
  405 m
  Fastarpsgatan
  445 m
  Frökind
  764 m
  Västarp
  898 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 449 m
 • 1 min
 • 2 min
 • 6 min
 • Hållplats - Kinnarp
 • 73 m
 • 10 min
 • -
 • 1 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn