Julles väg 1

Julles väg 1

Slutpris

850 000 kr


Kinnarp— Falköping

Julles väg 1


Slutpris
850 000 kr

Kinnarp— Falköping

Rymlig villa med stor trädgård i Kinnarp

På en stor hörntomt mitt i Kinnarp ligger denna renoverade tvåplansvilla med källare. Tidigare har villan utgjorts av affärslokal i entréplan och lägenhet i ovanplan, idag är det en rymlig familjevilla med stora sociala utrymmen och sex sovrum.

Från den gedigna entrétrappen välkomnas ni in i hallen, redan här möts ni av renoverade ytskikt med vitmålade väggar och laminatgolv, något som är genomgående i de flesta rum. Den tidigare affärslokalen utgör idag ett stort allrum med rikligt ljusinsläpp och separat ingång, perfekt för en framtida uteplats! I entréplan finns även fyra sovrum, ett kontor samt mindre toalett. I ovanplan ligger det rymliga vardagsrummet med ljusinsläpp i tre väderstreck, något som ytterligare förstärker känslan av rymd. Köket renoverades 2019 med vita luckor, mörkare laminatbänkskiva samt nya vitvaror i rostfritt. Ovanplan inrymmer ytterligare två sovrum samt en mindre toalett. För den som önskar finns gott om utrymme att inreda med toalett/dusch i något av planen eller kanske ett i vardera plan? Källarplan inrymmer garage, tvättstuga, pannrum samt förvaringsutrymmen.

Kinnarp/Slutarp är beläget ca 1 mil söder om Falköping, i samhället finns bl.a. skola, förskola, matvarubutik, pizzeria och idrottshall. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
166/83 kvm
Driftkostnad
26 447 kr/år
Tomtarea
1 326 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2020-11-05

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på julles väg såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Kinnarp samt även på julles väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.