Tångavägen 8B

Tångavägen 8B

Slutpris

550 000 kr


Kinnarp/Slutarp— Kinnarp— Falköping

Tångavägen 8B


Slutpris
550 000 kr

Kinnarp/Slutarp— Kinnarp— Falköping

Bekvämt boende i markplan med egen trädgård

Upplev enkelheten med bostadsrätt i kombination med friheten av en villa! Detta parhus om 4 rok på Tångavägen 8B i Slutarp är en välplanerad bostadsrätt om 104 kvadratmeter med egen trädgård och carport/förråd. Med ett burspråk i vardagsrummet och ett i köket är detta ett ljust och trivsamt boende med en bra planlösning. Köket går i vitt och har kyl och frys i fullhöjd, här finns plats för matbord. I det stora vardagsrummet ligger ett slipbart parkettgolv. Totalt inrymmer bostadsrätten tre sovrum som samtliga är i bra storlek. Utöver detta inrymmer lägenheten även toalett/dusch renoverad 2014, badrum samt tvättstuga.

Månadsavgift om 4 676 kr som inkluderar bl.a. vattenförbrukning, sophämtning och snöröjning. Trevlig förening med en god samverkan som bl.a. nyligen utfört fönsterbyte på samtliga byggnader. I Kinnarp/Slutarp finns bl.a. mataffär, skola f-9, nybyggd förskola och pizzeria. Goda kommunikationer in till Falköping både med bil, buss samt cykelväg på gamla järnvägen.
Välkommen på visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
4 676 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Falköping

Denna parhus på Tångavägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Kinnarp samt även på Tångavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.