Hantverkaregatan 1 / Kvänum / Vara

2:a i ett plan med bra planlösning!

Slutpris
275 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 316 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2020-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hantverkaregatan såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på hantverkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvänum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hantverkaregatan 1 i Kvänum! Här hittar man denna bostadsrätt i ett plan med gavelläge om två rum och kök.
Planlösningen är bra med ett sovrum för dubbelsäng och ett lättmöblerat vardagsrum. Köket är fräscht och har nya vita köksluckor. Rymlig hall med en praktisk klädkammare och två garderober. Duschrum med egen tvättmaskin finns i lägenheten.

På framsidan har man en egen liten gräsplätt och ett fristående förråd och på baksidan finns ytterligare en gräsplätt och en överbyggd altan där man kan njuta av solen under dagen.

Från lägenheten är det gångavstånd till det mesta; mataffär, skola, simhall, idrottsplats, busstation, bowling och restauranger m.m.

Hör av er vid intresse för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvänum

Kvänum är en industriort belägen knappt två mil från Vara. Här finns flera stora företag som ger många arbetstillfällen till bygden. På hotell Lumber & Karle, Bjertorps Slott och Kvänum Mat & Malt ger möjligheter till mysiga upplevelser. Mataffär och ytterligare några butiker finns här och man kan ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige.

Sport och fritid i Vara

Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara, men ett badhus finns även i Kvänum. K10IF, bestående av Jung och Kvänum, håller till på Nya IP. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Från Kvänum kan man ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

I Kvänum ligger Nästegårdsskolan som rymmer årskurserna 0-9. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.