Jungavägen 6

Jungavägen 6

Slutpris

365 000 kr


Jung— Kvänum— Vara

Jungavägen 6


Slutpris
365 000 kr

Jung— Kvänum— Vara

Mindre hus i Jung

I Jung, nära E20 med bra pendlingsläge till många orter, ligger detta lilla hus. Till fastigheten hör, förutom bostadshuset, ett uthus med vedbod och förråd samt ett enklare garage. I trädgården växer flera fruktträd, bland annat äpple och bigarrå och bärbuskar som vinbär finns här också.

Har man lust att renovera och är lite händig är detta objektet för dig då hela huset är i behov av underhåll. Bostaden består av vardagsrum och sovrum samt kök och toalett med wc och handfat. Duschen finns i ett separat utrymme i uthuset. Köket är idag spartanskt inrett med endast ett fåtal köksskåp och diskbänk med ho.

Orten erbjuder förskola och skola åk F-5 och bensinmack med vägkrog. För att handla åker man till Vara ca en mil bort, eller till Kvänum som ligger ca 7 km från Jung.


Boarea
ca 37 kvm
Driftkostnad
28 806 kr/år
Tomtarea
1 510 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.