Kvänum Berget 1

Kvänum Berget 1

Slutpris

425 000 kr


Kvänum— Vara

Kvänum Berget 1


Slutpris
425 000 kr

Kvänum— Vara

Drömmen om det lilla röda torpet med vita knutar

Strax utanför Kvänum ligger detta fantastiskt charmiga lilla torp. Platsen heter Berget och sägs vara Varaslättens högsta punkt, vilket bekräftas av den vackra utsikten åt alla håll. Ursprungligen låg torpet i Skultorp, men flyttades till sin nuvarande plats 1892 och sägs tidigare ha varit bagarstuga.

En härlig, lummig trädgård omger den röda stugan och morgonkaffet kan med fördel intas på farstukvisten. Huset saknar indraget vatten, så man får verkligen leva torparlivet fullt ut. Stugan består av enkelt kök, allrum och upp till tre mysiga sovrum, varav två på vinden med snedtak. Fungerande kakelugn finns i allrummet.

Till Kvänum tar man sig enkelt via gång/cykelvägen som löper längs den gamla järnvägen och anlagd badplats ligger också på bekvämt cykelavstånd. Oltorps vandringsled på totalt 10 km går även den förbi stugan.


Boarea
ca 50 kvm
Driftkostnad
9 600 kr/år
Tomtarea
2 793 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.