Sågdammsvägen 11

Sågdammsvägen 11

Slutpris

3 926 000 kr


Önneröds by— Landvetter— Härryda

Sågdammsvägen 11


Slutpris
3 926 000 kr

Önneröds by— Landvetter— Härryda

Äntligen ett enplans parhus i populära Önneröds by!

Här erbjuds ett bekvämt och trevligt boende om fyra rum och kök i ett plan. Huset ligger längst in i området vilket ger ett privat läge. På framsidan har man en gräsmatta med en häck som ramar in på ett trivsamt sätt. En självklar plats att njuta av vackra dagar på. På baksidan har man en insynsskyddad uteplats i västerläge som utgör en harmonisk, grönskande oas. Här finns gott om plats att ställa utemöblerna och grillen.

Bostaden är ljus och fin och har en bra planlösning. Sällskapsytorna såsom kök och vardagsrum är väl tilltagna vilket gör det lätt att umgås många tillsammans. Bostaden har ett större sovrum samt två något mindre att nyttjas som sovrum eller arbetsrum.

Inom området finns det flera lekplatser och gräsmattor perfekta för lek och bus. Önneröds by gränsar till Gallhålans naturreservat där du kan se ett vattenfall, leta efter en torpruin och besöka en utsiktsplats där du bland gröna trädkronor ser Agntjärns blå vattenspegel. Förskola och skola finns på några minuters promenadavstånd. Direkt utanför området finns hållplats för Röd express som trafikerar ner till Landvetter centrum och vidare in till Korsvägen i centrala Göteborg.

Ett perfekt boende för både barnfamiljer och pensionärer. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
87 kvm
Driftkostnad
29 276 kr/år
Tomtarea
330 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Härryda

Denna parhus på Sågdammsvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på Sågdammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.