Kyrkvägen 7 A

Kyrkvägen 7 A

Slutpris

3 850 000 kr


Mölnlycke/Wendelsberg— Mölnlycke— Härryda

Kyrkvägen 7 A


Slutpris
3 850 000 kr

Mölnlycke/Wendelsberg— Mölnlycke— Härryda

Enplans gavelradhus med egen grönskande trädgård!

Härligt gavelradhus i ett plan med grönskande läge precis vid den vackra Wendelsbergsparken.

Framsidan av huset har en mindre uteplats samt en liten trädgård med tillhörande rabatt. Här är det förmiddagssol och blir en perfekt plats att inta morgonkaffet. På baksidan har man en underbar uteplats under tak som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Trädgården på baksidan är en grönskande oas, perfekt för avkoppling i skönt västerläge, vilket ger eftermiddag och kvällssol. Denna bostad har en av de största trädgårdarna i föreningen med både gräsmatta blomstrande rabatter.

Bostaden har en bra planlösning med ett rymligt kök som har gott om förvaring. Stort och trivsamt vardagsrum på ca 20 kvm med generösa fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Tre bra sovrum.

Till varje bostad hör ett garage samt ytterligare en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Bostaden har två förråd samt vind för ytterligare förvaring.

Trevliga grannar i blandade åldrar, allt från småbarnsfamiljer till pensionärer. Precis utanför tvättstugan finns en lekplats, där föreningen ställer ut trädgårdsmöbler på sommarhalvåret. Ett perfekt läge nära centrum, förskola, skolor, busshållplats samt vackra promenadstråk vid skog och sjö.


Boarea
85 kvm
Avgift
7 102 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-27

Mäklarhuset Härryda

Denna radhus på Kyrkvägen såldes av oss 2024-04-27. Se alla våra försäljningar i Mölnlycke samt även på Kyrkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.