Sök Meny
Såld

Lerum - Lerum - Hallsås / Halssmyckevägen 19 D

Etagelägenhet - granne med naturen

Välkommen till denna trevliga och läckra etagelägenhet med fönster från golv till tak vid balkongen i soligt västerläge. Lägenheten har ett underbart ljus och det känns som om naturen är en del av bostaden. Här bor du utan granne både ovanför och under. På entréplan finner du förutom hall även helkaklat badrum med tvättpelare, kök som renoverades 2014, stort vardagsrum med matplats samt balkong. En trappa upp finns 3 sovrum, helkaklat badrum samt en balkong/Tv-rum med öppet ner till entréplan. Ett trivsamt boende med endast 15-minuters promenad till Bagges torg med sitt utbud av affärer och restauranger samt pendeltåg. Titta gärna på föreningens hemsida http://www.brfhalssmycket.se/

Sponsrade länkar
Lerum / Lerum - Hallsås
Halssmyckevägen 19 D
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 104 kvm
Avgift: 5 442 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Lerum / Halssmyckevägen