Timmerslätt 42 D

Timmerslätt 42 D

Slutpris

2 200 000 kr


Furulund-Timmerslätt— Partille

Timmerslätt 42 D


Slutpris
2 200 000 kr

Furulund-Timmerslätt— Partille

Ljus 3:a med stor potential i härlig Bullerby-idyll!

I trevliga Timmerslätt finns denna fina och trevliga lägenhet med balkong en trappa upp. I avgiften ingår garage, bredband, värme, vatten och TV via fiber, så här får man ett riktigt bra och prisvärt boende.
Lägenheten är ljus och trevlig med renoverat kök och badrum, här finns två rymliga sovrum och vardagsrum med utgång till balkong.
Här finns även en ypperlig möjlighet att inreda vinden, förslagsvis med två sovrum eller ett allrum och ett sovrum. Bilfria innergårdar och flera lekplatser i området, varav en alldeles intill. Timmerslätt är ett välskött område som präglas av gemenskap och trivsel för både stora och små- en riktig Bullerbyidyll.
Bilen parkeras smidigt i tillhörande garage, buss 513 tar er enkelt ner till Partille centrum och därifrån finns snabbuss in till stan. På torget finns en Icabutik och en kort promenad bort finns härliga naturområden för promenad med hunden, löparrundan eller svampplockning. För sköna bad under årets varmare sommardagar finns Kåsjön alldeles i närheten.
Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea
85.6 kvm
Avgift
6 329 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-09

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Timmerslätt såldes av oss 2024-06-09. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Timmerslätt.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.