Höjdenvägen 155 / Höjden / Lerum

Stilrent och välskött souterrängradhus i barnvänligt område

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
110/26 kvm
Driftkostnad
31 667 kr/år
Tomtarea
208 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på höjdenvägen såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på höjdenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lugnt och barnvänligt område, finns nu detta fräscha radhus i souterräng till kommande försäljning! Njut av både baksidans trädgård i soligt söderläge och framsidans rymliga träaltan, stilrent kök, stort vardagsrum med utgång till balkong och två bra sovrum. Genomtänkt planlösning med sociala ytor på övre plan samt en mer privat nedre våning. Goda möjligheter finns dessutom till alternativa planlösningar där både ett och två ytterligare sovrum kan inredas om så önskas.
Här bor ni i en välskött samfällighet där bl. a. underhåll av yttertak ansvaras för och garageplats ingår i avgiften. Driftskostnaderna är lägre tack vare nya 3-glas isolerfönster och nyinstallerad luft-luftvärmepump.
Närliggande busshållplats och Icabutik, en kort cykeltur till Lerum centrum och stationen med pendeltåg som snabbt och smidigt tar er till både Göteborg och Alingsås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höjden

Lerum har sedan generationer tillbaka varit en naturlig mötesplats för liv och kommers. Här finns allt man kan tänkas behöva i den lilla staden på landet, vars vision är att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025. Ett brett utbud med butiker och social service, trevlig torghandel och många härliga naturupplevelser och sköna bad väntar i närheten.

Service och Skola

På promenadavstånd eller 5 min bilfärd bort, ligger Lerums centrum där det finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker. Flera förskolor ligger med promenadavstånd; Höjdens förskola, Prästgårdens förskola, Norra Hallsås förskola och Torpstugas förskola. I närområdet ligger Knappekullaskolan (F-5), Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium där ca 1500 elever går.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. På nära avstånd ligger sjöarna Aspen och Stamsjön som båda är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål. Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Från pendelstationen i centrum tar du dig på 15 min. till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.