Lindvägen 32A / Lerum centralt / Lerum

Ljus 2:a med balkong mot fridfullt grönområde

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 436 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindvägen såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Lindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga genomgångslägenhet i mysigt villakvarter i centrala Lerum. Bostaden bjuder på generös takhöjd, stor dos av naturligt ljusinsläpp och fint brädgolv i original. Från köket når man balkongen som badar i många soltimmar och har en trivsam utsikt mot skogen. I vardagsrummet får man plats med både soffgrupp och matsalsbord. Bredband via fiber ingår i avgiften.
Lindvägen är en lugn gata i de trivsamma villakvarteren i Åtorp. På bara några minuters promenad når man Lerums centrum med dess utbud av service och kommunikationer. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.