Strö Tvätthall 2

Strö Tvätthall 2

Slutpris

9 600 000 kr


Norra Kålland— Lidköping

Strö Tvätthall 2


Slutpris
9 600 000 kr

Norra Kålland— Lidköping

Idylliskt sjöläge med mycket utrymme för gäster!

Ett fantastiskt sjönära boende med båtplats 30 meter från huset som öppnar upp möjligheter till hela Vänern men framförallt närliggande Kållandsö västra skärgård. Denna idyll är det svår att hitta till med bil om man inte känner till vägen. Däremot har säkert de som färdats med båt längs med Kävelstocken många gånger tittat med avund på husen som ligger på Strö Tvätthall 2. Faktum är att båt var den enda möjligheten att med fordon ta sig fram till husen - såvida isen inte var stark- ända fram till 2003 då de sista 600 metrarna av vägen anlades.

Huvudbyggnaden, ett enplanshus om ca 98 kvm byggdes 2005. Från nästan alla rum ser man sjön men bäst utsikt får man från rummet närmast sjön med de stora glaspartierna. Här kan man titta på båtar som glider förbi under sommaren eller skridskoåkare på vintern.

Det gamla torpet som idag används när gäster kommer på besök flyttades hit redan 1899. Efter det har även ytterligare ett gästhus om 26 kvm tillkommit för att kunna ha två familjer på besök samtidigt. Torpet är för övrigt renoverat och inrett med allt som behövs för ett självständigt boende. Möbler kommer att lämnas kvar i samtliga hus så det är lätt att flytta in med en gång.

Här har man alla möjligheter att ta sig ett tidigt morgondopp eller ett sent kvällsim med vattenlinjen ca 30 m från huvudbyggnaden och både strand, klippor, flytbrygga och badbrygga att ta sig ner i vattnet från. På vintern startar man upp bastuboden om man vill värma sig efter badet. Båten lägger man till vid flytbryggan eller bryggan vid "hamnen" som man båda har servitut på.
Missa inte chansen att äga denna perfekta oas vid sjön och förverkliga dina drömmar om det ultimata boendet!


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
24 537 kr/år
Tomtarea
1 940 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-15

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Strö Tvätthall såldes av oss 2023-09-15. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Strö Tvätthall.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.