Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

MÖLNDAL / Lindome / Valås
Granitvägen 5
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 062 kr/mån
Driftkostnad: 480 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 tr

MÖLNDAL / Lindome - Valås / Granitvägen 5

Välkommen till en trevlig och fräsch 3:a i en populär HSB-förening i centrala Lindome! Här bor du bekvämt om 82 kvm som disponeras på en hall med plats för avhängning, kök med gott om arbetsytor och plats för matbord vid fönster, rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen i soligt söderläge, två sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Parkeringsplats och bredband ingår i avgiften.

I Lindome bor du centralt med bekvämt pendelavstånd till Göteborg och Kungsbacka och samtidigt naturnära med badplatser, naturområden och motionsslingor! I Lindome centrum finns både bank, apotek, vårdcentral, gym och matvarubutiker.

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!