Odonvägen 18

Odonvägen 18

Slutpris

6 400 000 kr


Centralt— Lindome— Mölndal

Odonvägen 18


Slutpris
6 400 000 kr

Centralt— Lindome— Mölndal

1-PLANSHUS MED GARAGE PÅ PLAN HÖRNTOMT. TILLTRÄDE MÖJLIGT I MITTEN AV JULI 2022

Snart har jag möjlighet att presentera detta trevliga 1-planshus i Lindome. Säljaren har köpt ny bostad och kommer att flytta i mitten av sommaren. Huset är välplanerat och har en mycket trevlig trädgård med vackra växter och träd. Här finns även en plan gräsmatta som passar perfekt för lek. Vid entrén möts du av det vackra japanska körsbärsträdet som blommar på våren. I trädgården finns även ett lusthus.

Välkommen in i hallen som har praktisk klinker på golvet. Här finns gott om plats att hänga av sig. Vidare in i bostaden finns ett rymligt kök som har en trevlig matplats framför burspråket. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. I vardagsrummet finns gott om plats för en soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet når du altanen som löper utmed ena sidan av huset.

Det finns tre sovrum i bostaden och från det ena sovrummet har du utgång till altanen. Badrummet är smakfullt renoverat med golvvärme och här finns dusch, handfatskommod samt toalett. I bostaden finns ytterligare en gästtoalett som ligger i anslutning till hallen. Tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare når du från köket och här finns även en separat entré från trädgården. I tvättstugan finns det gott om förvaringsmöjligheter.

Det finns ett rymligt garage på 25 kvm med separat förråd på 12 kvm. Förrådet kan med fördel även användas som hemmakontor om du har behov av det. Eller varför inte som gästrum eller ett extra rum för tonåringen?

Kontakta mäklaren för mer information och om du är intresserad av en förhandsvisning!


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
29 387 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Odonvägen såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Odonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.