Smedbergsvägen 21 / Lindome / Mölndal

PÅ LUGN ÅTERVÄNDSGATA - MED STOR TRÄGÅRD - CENTRALT LÄGE

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
49 101 kr/år
Tomtarea
1 165 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-17
Bostaden är såld!

Denna villa på smedbergsvägen såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på smedbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av smedbergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn återvändsgata finns nu detta charmiga hus med en stor och plan trädgårdstomt! Huset på Smedbergsvägen 21 har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes och har blivit väl omhändertaget. Nu är det dags för nya ägare att sätta sin prägel, här ges stor potential att skapa sitt dröm hus!

Huset består av tre väl tilltagna sovrum alla inredda med inbyggda garderober. Det ena sovrummet har utgång till en härlig uteplats med morgonsol. Vidare har du ett stort och ljust vardagsrum med utgång till verandan på framsidan. På verandan har familjen tillsammans med vänner haft många trevliga stunder. Äldre kök med matplats för 4 st framför fönsterpartiet. Badrum med duschkabin på övre plan samt en hel källare med bland annat matkällare, gillestuga, WC, pannrum, helkaklat och rymlig tvättstuga samt ett inbyggt garage. Huset har renoveringsbehov och i samband med en renovering skulle man kunna bygga ut huset mot gräsmattan på baksidan, se plankarta samt planbeskrivningen för mer information.

Utvändigt har du en stor och plan gräsmatta med flera frukt träd, växthus för möjlighet till odling, samt flera rabarber plantor.

Här bor du med mycket god kommunikation precis utanför dörren, där bussen går till både Lindome och Kållereds station minst varje halvtimme. Från huset är det gångavstånd till förskola, skola, Lindome centrum med affärer, Gödebergs gård, det anrika spinneriet, natur, golfbana och mycket mer!

Välkommen med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.