Boråsvägen 2 C / Annelund/Ljung / Ljung

2:a i markplan med bra planlösning i Annelund

Slutpris
370 000 kr
Boarea/biarea
64/7 kvm
Avgift
2 568 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Boråsvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Ljung samt även på Boråsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Annelund/Ljung är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Annelund ligger denna 2:a i bostadsrättsform. I en länga av flera lägenheter hittar vi 2 C längst ut. Här har man nära till bensinstation och mataffär och skola ligger inte långt härifrån. I grannbyn Ljung finns Gäsene Mejeri med fabriksförsäljning och café med bland annat ostprovning. Naturen kring Annelund är vacker och här finns sjöar med fina badplatser på nära håll.

Lägenheten har en trevlig planlösning med ett rymligt sovrum längst in, ljust och fint u-format kök samt vardagsrum med utgång till framsidans stensatta uteplats. Duschrum med egen tvättmaskin finns också, om man inte vill nyttja föreningens gemensamma tvättstuga med torkrum. Förvaring finns i form av en hel garderobsvägg i sovrummet, garderober i hallen samt ett rymligt uteförråd där det också finns garderober.

Egen asfalterad parkering direkt utanför bostaden hör också till.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Annelund/Ljung

Bygden kring orterna Annelund och Ljung, i den sydöstra delen av Herrljunga kommun, präglas av företagande. I Ljung finns Gäsene Mejeri med tillverkning och butiksförsäljning/café och i Ljung finns även den välbesökta inredningsbutiken Storegården. Butik och och bensinstation finns också på orterna. Skola upp till åk 7 finns i Annelund, Mörlandaskolan. Området är vackert och naturnära och har ett aktivt föreningsliv och många fina badplatser finns i närheten.

Nöjen/handel i Herrljunga

Utöver de butiker som finns i Annelund och Ljung har Herrljunga ett centrum med de övriga butiker du kan behöva, t ex livsmedel och som de själva säger; Sveriges minsta galleria som rymmer bl a klädbutik. I Herrljunga finns en biograf och i närliggande orten Mörlanda finns bowlinghall.

Sport och fritid i Herrljunga

Flera idrottsklubbar är aktiva i kommunen och sysslar med bl a fotboll, innebandy och gymnastik. Simhall, gym och idrottshall finns i Herrljunga för den som vill aktivera sig. Bygden kring Herrljunga är rik på fornminnen och många intressanta utflyktsmål, t ex Nycklabackens gravfält från järnåldern, finns i närområdet.

Kommunikationer

Lokalbussar går flera gånger dagligen från Ljung och Annelund, bland annat till Herrljunga. Herrljunga har mycket goda kommunikationer och tåg till bl a Stockholm och Göteborg stannar här flera gånger per dygn.

Skolor/förskolor i Herrljunga

I Annelund/Ljung finns skola åk 0-6. I Herrljunga finns skola åk 0-9 och även en mindre gymnasieskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.