Stora Rudet 7 / Rud / Mariestad

Underbar tvåplansvilla på landet!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
180/15 kvm
Driftkostnad
23 600 kr/år
Tomtarea
8 552 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Ek Stora Rudet såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Mariestad samt även på Ek Stora Rudet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa denna renoverade sekelskiftesvilla från 1909 i oklanderligt skick!

Här i fridfulla och trivsamma Stora Rudet ligger den här fantastiska villan som rymmer 180 kvadratmeter fördelade på sju rum och kök.
Ett välplanerat och stilrent boende med fräscha ytskikt, öppen spis, utmärkt planlösning samt underbara uteplatser varav en med stor pool!

Huset står på en stor och rogivande tomt i ett underbart naturnära läge. Vidare på tomten finns en stor garagebyggnad med dubbelgarage, verkstad, stort förråd samt ett härligt sällskapsrum som tidigare fungerat som bagarstuga där den vedeldade ugnen bevarats! Nedanför husets baksida finns en ladugård som kan göras om till stall om man önskar, även möjlighet till hage finns.

Här bor ni med ett underbart läge på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Mariestad eller Skövde med bara en kortare biltur.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.