Dalhemsgatan 10 E

Dalhemsgatan 10 E

Slutpris

2 650 000 kr


Krokslätt— Mölndal

Dalhemsgatan 10 E


Slutpris
2 650 000 kr

Krokslätt— Mölndal

STOR 2:A MED GARAGEPLATS, HISS & BALKONG I HJÄRTAT AV KROKSLÄTT

STOR 2:A MED HISS, GARAGEPLATS & BALKONG I SYDVÄST

Välkomna till denna stora 2:a i hjärtat av populära Krokslätt, med närhet till spårvagn, natur, butiker och Göteborg centrum. Perfekt för den som vill bo nära stan men ändå ha sin egna lilla oas. Bostaden har dessutom en hiss och rymlig balkong i sydvästläge med sol hela dagen och kvällen, samt utrymme för café-set på loftgången. Mycket mysig BRF med fin inhägnad lummig trädgård med två gemensamma uteplatser med grill. Aktiv BRF med god ekonomi och låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, garageplats i varmgarage, Kabel-TV och bredband.

Ni välkomnas upp genom hissen eller trappan, in genom en ljus och rymlig hall. Köket är vitt och stort med plats för matbord intill fönstret. Vidare in finns en inre hall med plats för skrivbord/garderober. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust och härifrån kommer du till sovrummet som dessutom har fem rymliga garderober. Balkongen har en härlig trall och soldränkt läge. Till lägenheten hör en garageplats och ett vindsförråd.

Perfekt läge för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor man centralt, precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal, med nära till nästan allt. Gångavstånd till dagis, skolor, affärer och restauranger men ändå naturen med Safjällets naturreservat runt hörnet. Avenyn når man på 15 minuter med cykel eller 10 min med spårvagn eller buss.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 143 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.