Bäckeforsgatan 4

Bäckeforsgatan 4

Slutpris

8 400 000 kr


Krokslätt— Mölndal

Bäckeforsgatan 4


Slutpris
8 400 000 kr

Krokslätt— Mölndal

CHARMIG 30-TALS VILLA I KROKSLÄTT - IDYLL MED LUMMIG TRÄDGÅRD

Missa inte denna oas i populära Krokslätt på gränsen till Göteborg. Mysig 30-tals villa som ligger högt upp på lugna Bäckeforsgatan vilket ger vid utsikt över området. Charmigt gult hus med vita knutar och brutet tak. Flera fina uteplatser, välj mellan sol och skugga hela dagen. Huset byggdes från början med en speceriaffär och en mjölkaffär i bottenvåningen och en lägenhet med 3 rok på övervåningen. Huset har sedan varsamt efterhand byggts om till att passa en familj.

Social entrévåning som rymmer stort vardagsrum med matsal, veranda, stort kök och gästtoalett med duschkabin. Den mer privata övervåningen rymmer fyra ljusa sovrum, en mysig veranda samt ett badrum med badkar. Från alla fönster slås man av en fantastisk utsikt. Hel källarvåning med stort snickarrum, tvättstuga, pannrum med bergvärme och flera förrådsmöjligheter.

Insynsskyddad underbar uppvuxen lummig villatomt. Stor gräsmatta, växthus, fina rabatter, plommonträd och fina perenna växter som t.ex. rododendron. Mycket bra centralt läge med nära till allt. Ett stenkast från buss- och spårvagnshållplats, förskolor, skolor, stora matbutiker och flera restauranger. Därtill är det nära till Safjällets naturområde med elljusspår och fina promenadstigar.

Välkommen att besöka denna idyll!


Boarea/biarea
186/55 kvm
Driftkostnad
42 753 kr/år
Tomtarea
847 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-09-09

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Bäckeforsgatan såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Bäckeforsgatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.