Julia Hult, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Julia Hult

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Krokslätt—

Mölndal




Krokslätt— Mölndal


Förberedd försäljning

Krokslätt— Mölndal

Trivsam 2:a med härlig balkong i mysiga krokslätt!


Referensnummer
549 006
Boarea
55 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Julia för mer information kring Anmäl intresse.

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
KROKSLÄTT  i mölndal

KROKSLÄTT

Populära Krokslätt ligger mycket centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.


01
Fördelar med området
Bussar Sport och friluftsliv Gym Cykelbanor Barnvänligt Växande område Restaurangtätt Sportbar Bilpooler Lätt att parkera bilen Caféer Lugnt Parker/Grönområden Restauranger Motionsspår

02
Natur & fritid

Safjällets naturreservat har flera olika elljusspår med vandringsleder, utegym, grillplatser, spännande fornlämningar och skidspår på vintern. Här finns flera mindre fotbollsplaner samt upplysta Krokslättsvallen samt öppna ängar som används för bl.a. brännboll. För den som vill träna inomhus finns också flera gym att välja på.


03
Närservice

I Krokslätt finns den mesta service på nära gångavstånd som t.ex. ICA-Maxi, Willys och flera servicebutiker, hotell, barer, café- & bageri. Här finns På Krokslätts torg ligger bl.a. vårdcentral med mödravårds- och barnavårdscentral, folktandvård och sjukgymnastik, servicebutik, elaffär, frisör och flera restauranger (thai, sushi, färska nudlar, kebab samt pizzeria). På Krokslätts Parkgata möter du ytterligare service som blomsteraffär, restauranger (grekisk, indisk och pizzeria). Längs Göteborgsvägen finns sportbarer, kinesisk, salladsbar, pizzeria, sushi och flertalet lunchrestauranger inne på Krokslätts fabriker.


04
Kommunikation

Krokslätt har mycket bra kollektivtrafik med flera bussar och spårvagnar med tät trafik. En uppskattat fördel är att Mölndal ingår i samma zon inom kollektivtrafiken som Göteborg!

För den som cyklar är det nära till nästan allt med bra cykelvägar mot Göteborg och Mölndal. Det är ca 3,5 km till Avenyn och tar ca 15 minuter med cykel till Chalmers eller Liseberg. Till Mölndal tar det ca 10 minuter att cykla. Vill man åka tåg kan man välja på Mölndals station eller Lisebergs station för pendeltåg beroende på vilket håll man ska åka.

För den bilburne är det bra läge utanför biltullarna med närhet till påfart både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Till Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter att köra. Gott om gästparkeringar i området (längs gatorna eller t.ex. Krokslätts vårdcentral).


05
Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med vackra grönområden och många fina lekplatser. I Krokslätt finns flera populära förskolor: Krokslätt och Högaliden. Här finns också flera uppskattade skolor: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9) samt friskolorna Kunskapsskolan (6-9) och Engelska skolan (6-9).



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Julia!

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.