Åby Allé 45

Åby Allé 45

Slutpris

3 285 000 kr


Stallbacken— Mölndal— Nyproduktion

Åby Allé 45


Slutpris
3 285 000 kr

Stallbacken— Mölndal— Nyproduktion

Nyproduktion på våning 7/9 med enastående utsikt och inglasad balkong

Påkostad och genomtänkt 3:a byggd 2018 med ett av de bästa lägen man kan få i Åby allé och Stallbacken. Här kan du följa travloppen från första parkett och bostaden ligger på våning sju av nio och har mycket generös balkong med inglasning i bästa sydvästläge. En innertakhöjd om 2.70 meter och extra stora fönsterpartier bidrar till det nordiska ljus som man får uppleva i den luftiga lägenheten. Ca 65 kvm fördelade på en rymlig hall med flertalet garderober, stort badrum med separat tvättavdelning, regndusch, spotlights och golvvärme. Köket och vardagsrum i öppen planlösning med hänförande utsikt. I köket finns lyxigare attribut i form av granitbänkskiva, specialutrustade vitvaror som förenklar vardagen. Härifrån når ni även utgången till den inglasade balkongen om ca 8 kvm med hänförande utsikt över travloppen och stora delar av Mölndal. Två väl tilltagna sovrum varav master bedroom har en stor skjutdörrsgarderob med elfasystem och spegeldörrar. Ett anmärkningsvärt attribut är den stora takterrass och spa-avdelning som föreningens medlemmar kan nyttja.

Gröna omgivningar och lugna gator med centralt läge. Närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Gångavstånd till nya Mölndals Innerstad.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visning 13/1 - kontakta mäklaren för bokning.


Boarea
ca 65 kvm
Avgift
3 394 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.