Åby Allé 45 / Stallbacken / Mölndal / Nyproduktion

Nyproduktion på våning 7/9 med enastående utsikt och inglasad balkong

Slutpris
3 285 000 kr
Boarea
ca 65 kvm
Avgift
3 394 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åby Allé såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påkostad och genomtänkt 3:a byggd 2018 med ett av de bästa lägen man kan få i Åby allé och Stallbacken. Här kan du följa travloppen från första parkett och bostaden ligger på våning sju av nio och har mycket generös balkong med inglasning i bästa sydvästläge. En innertakhöjd om 2.70 meter och extra stora fönsterpartier bidrar till det nordiska ljus som man får uppleva i den luftiga lägenheten. Ca 65 kvm fördelade på en rymlig hall med flertalet garderober, stort badrum med separat tvättavdelning, regndusch, spotlights och golvvärme. Köket och vardagsrum i öppen planlösning med hänförande utsikt. I köket finns lyxigare attribut i form av granitbänkskiva, specialutrustade vitvaror som förenklar vardagen. Härifrån når ni även utgången till den inglasade balkongen om ca 8 kvm med hänförande utsikt över travloppen och stora delar av Mölndal. Två väl tilltagna sovrum varav master bedroom har en stor skjutdörrsgarderob med elfasystem och spegeldörrar. Ett anmärkningsvärt attribut är den stora takterrass och spa-avdelning som föreningens medlemmar kan nyttja.

Gröna omgivningar och lugna gator med centralt läge. Närhet till allt du kan behöva såsom mataffär, butiker, gym, natur, kommunikationer, Sahlgrenska, Göteborg centrum och Mölndals Centrum. Med tåg tar det cirka 11 minuter från Mölndals Centrum till Göteborgs centralstation och med spårvagn tar det cirka 14 minuter till Korsvägen. Gångavstånd till nya Mölndals Innerstad.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Visning 13/1 - kontakta mäklaren för bokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration