Ålegårdsgatan 28 / Balltorp / Mölndal

FIN 3:A - RADHUSKÄNSLA MED UTEPLATS

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
5 633 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 + 2
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FIN 3:A - RADHUSKÄNSLA MED UTEPLATS
Fräsch ljus och välplanerad stor 3:a med mysig altan. Egen entré under tak och stor möblerbar hall i markplan. En trappa upp ligger det stora öppna vardagsrummet med utgång till fin balkong under tak. Här finns två stora ljusa sovrum, klädkammare, badrum med badkar och tvättmaskin. Separat förråd och hel vind ger bra förvaring.

HSB BRF Peppared är en populär och välskött förening. Gröna och lummiga gårdar och fina lekområden. Många välskötta gemensamma lokaler som t.ex. stor festlokal med pentry, gästrum, gym, stor bastu med dusch, fantastisk tvättstuga och ett litet bibliotek. Balltorp är ett barnvänligt område nära naturen men ändå nära till storstadens puls. Här finns bl.a. flera förskolor, 2 skolor, servicebutik, pizzeria, fotbollsplan, många lekplatser och mycket natur i närheten.

Mycket trevligt boende att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Balltorp

Balltorps natursköna läge lockar många att flytta ut från city och istället slå sig ner i denna lugna och sköna miljö. Här bor man med naturen som närmsta granne och med storstaden bara en kort resa bort.

Shopping och restaurang

Balltorp ligger mitt emellan Mölndals innerstad och Kållereds köpstad. Båda nås med cykel på ca 10 min. I Mölndal är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. I det framväxande Kållereds köpstad byggs nu ett nytt IKEA och finns många affärer. I Balltorp finns pizzeria och servicebutik.

Natur och fritid

Balltorp gränsar till naturen med fina strövområden med Sandsjöbacka-reservatet inom gångavstånd och med bergknallarna Orrås, Korpås och Blixås som nära grannar. Västerut ligger Hills Golf Club och söderut ligger jordbruksmarkerna i Alvereds dalgång och Torrekulla Golfbana.

Kommunikationer

För pendlaren fungerar det utmärkt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg med buss, tåg eller bil.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med flera vackra grönområden och fina badsjöar. Här finns många fina lekplatser, bra förskolor och grundskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.