Ålegårdsgatan 80 / Balltorp / Mölndal

TREVLIGA 115 M² - RADHUSKÄNSLA!

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea/biarea
91,5/23,5 kvm
Avgift
5 633 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
Vån 1 + vån 2 + inredd vind
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FIN BR MED INREDD VIND - RADHUSKÄNSLA!

Fräsch ljus välplanerad gavelfyra! Bostaden har en totalyta om ca 115 m². Lägenhet är ursprungligen en 3:a om 91,5 m². Till detta kommer den inredda vinden om ca 23,5 m². Mysig altan, egen entré under tak, stor hall och förråd i markplan. En trappa upp ligger det stora öppna vardagsrummet med utgång till fin balkong under tak. Två ljusa sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med tvättavdelning. På översta våningen finns det mysiga vindsrummet med snedtak och fönster.

HSB BRF Peppared är en populär och välskött förening. Gröna och lummiga gårdar och fina lekområden. Många välskötta gemensamma lokaler som t.ex. stor festlokal med pentry, gästrum, gym, bastu med dusch, tvättstuga och grillplats. Balltorp är ett barnvänligt område nära naturen men ändå nära till storstadens puls. Här finns två förskolor, två skolor, servicebutik, fotbollsplan, många lekplatser och mycket natur.

Mycket trevligt boende att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration