Bågskyttegatan 2 D / Jungfruplatsen / Mölndal

LJUS 3:A - LÅG AVGIFT

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
3 179 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2,5 tr (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bågskyttegatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Bågskyttegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jungfruplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LJUS 3:A - LÅG AVGIFT
Missa inte denna mysiga 3:a med lugnt läge i en av Mölndals bästa BRF. Mycket välplanerad lägenhet med stort vardagsrum med utgång till fin balkong. Balkongen har fritt läge och utsikt över den lugna inner gården och Änggårdsbergen och sol hela dagen och kvällen. Ljust rymligt kök med vita luckor och stor matplats, Två stora sovrum och mycket bra förvaring i totalt åtta garderober och en klädkammare. Helkaklat badrum och rymlig hall och separat förråd i samma uppgång.

HSB BRF Ängen är en av Mölndals äldsta bostadsrättsföreningar med mycket bra ekonomi och låga avgifter. Fina nyrenoverade lummiga innergårdar och flera gemensamma lokaler som t.ex. två festlokaler och bastu ger hög trivsel.

Snabb inflytt möjlig om så önskas! Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration