Blandsädesgatan 2 A

Blandsädesgatan 2 A

Slutpris

1 960 000 kr


Bifrost— Mölndal

Blandsädesgatan 2 A


Slutpris
1 960 000 kr

Bifrost— Mölndal

VÄLPLANERAD 2:A MED NYTT KÖK FRÅN 2021- NÄRA NATUR OCH KOMMUNIKATIONER!

Välkommen till denna mycket trivsamma 2:a på 50 kvm två trappor upp i huset utan insyn. Lägenheten har en välkomnande stor hall med plats för önskat möblemang. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. Vardagsrummet är väl tilltaget och lättmöblerat och rymmer både soffgruppen och matbordet, rummet går i en sober färgskala och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Köket är stilfullt renoverat år 2021 från märket epoq och går i svart. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsyta samt en fullständig maskinpark med alla bekvämligheter man kan önska av ett modernt kök. Sovrummet är rofyllt och har tre platsbyggda garderober som underlättar förvaringen. Badrummet har wc, handfat, spegelskåp och badkar samt framdraget för tvättmaskin. Styrelsen arbetar för att stambyte ska planeras och genomföras till år 2028. Till bostaden hör ett källarförråd.

Här bor du bekvämt på andra våningen i en stabil och mycket trevlig förening med närhet till centrala Göteborg samt gångavstånd till Mölndals innerstad. Mataffär, kollektivtrafik och natur runt knuten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 603 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-12

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Blandsädesgatan såldes av oss 2024-05-12. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Blandsädesgatan.

Boka värdering

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.