Bågskyttegatan 3 D / Jungfruplatsen / Mölndal

RYMLIG 3:A MED BALKONG I POPULÄRA JUNGRUPLATSEN

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 568 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bågskyttegatan såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Bågskyttegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jungfruplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och ljus 3:a lägenhet på vån 2 med solig balkong i sydvästläge. Här kan ni bo med närhet till det mesta och dessutom chansen att göra om lägenheten till ett drömboende helt i er smak. Hallen är rymlig med kapphylla och två vägghängda spegelskåp samt ytterligare en garderob. Badrummet är stambytt och helkaklat med badkar, handfat med kommod, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare och spegelskåp. Köket är i original med retro-inspirerad stil. Stor bänkyta, många skåp och två hela kyl/frys. Det går att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Utgång till den soliga balkongen finner ni från köket, med möjlighet att glasa in balkongen. Vardagsrummet är stort med vacker original parkett. Här ryms en soffgrupp och en matgrupp intill den stora fönsterväggen. Två väl tilltagna och stora sovrum med flertalet garderober i varje.

Balkongen är belägen i soligt västerläge med härlig kvällssol och utsikt över den fina innergården. Här bor du bekvämt med bra läge i RB BRF Jungfrun med fina gröna innergårdar och nybyggda gårdshus med moderna tvättstugor och cykelförråd. Centralt läge i omtyckt område nära service, affär, dagis & skolor, busshållplats och grönområden som Safjället och Änggårdsbergen.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jungfruplatsen

Med en otrolig natur som nära granne och bara en cykeltur från Göteborgs city är det här något av ett drömläge för många. Området ligger centralt med närhet till både Mölndals Centrum och ca 15 min till centrala Göteborg. Insprängt mellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuds stora möjligheter för den friluftsintresserade.

Service

I närområdet kring Jungfruplatsen finns servicebutiker, pizzerior, Solängens frukt & grönt, blomsterhandel och vårdcentral. På gångavstånd ligger Hemköp. I närheten ligger populära bagerier och Mölndals sjukhus. Cykelavstånd till Mölndals centrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor och vacker utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

Promenadavstånd till Mölndals centrum som nås på ca 10 min promenad. Liseberg nås på ca 45 min. Cykelavstånd till nästan allt. Mot Göteborg når man med cykel t.ex. Korsvägen, Linnégatan eller Chalmers på knappa 20 min. Till Mölndal cyklar man på ca 5 min. Bra kollektivtrafik med flera hållplatser med många bussar gör vardagen för de boende i enkel. Centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Mölnlycke, Landvetter och Borås. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamilj uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området. .

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.