Sök Meny
Såld

Mölndal / Blandsädesgatan 8 E

Stor tvåa med låg avgift och balkong i sydväst

Stor tvåa med balkong i bästa sydvästläge och låg avgift! Endast en trappa upp finner du denna lägenhet med rymlig hall, många garderober, halvkaklat duschrum med nya vitvaror, stort sovrum och vardagsrum samt kök med mycket förvaringsmöjligheter. Här har du chansen att sätta din egen prägel och bo nära Mölndal centrum i en bra och välskött förening! Mysig trafikfri innergård med grill- och lekplats. Här har du nära till fina strövområden kring Änggårdsbergen och Safjället samt skola, dagis och mataffär. Goda kommunikationer som tar dig till Göteborg på ca 15 minuter och till Mölndal centrum på ca 10 minuter med kollektivtrafik.

Sponsrade länkar
Mölndal
Blandsädesgatan 8 E
Slutpris: 2 025 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 3 837 kr/mån
Driftkostnad: 455 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Blandsädesgatan