Blandsädesgatan 8 E / Mölndal

Stor tvåa med låg avgift och balkong i sydväst

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 837 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blandsädesgatan såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Blandsädesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blandsädesgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor tvåa med balkong i bästa sydvästläge och låg avgift! Endast en trappa upp finner du denna lägenhet med rymlig hall, många garderober, halvkaklat duschrum med nya vitvaror, stort sovrum och vardagsrum samt kök med mycket förvaringsmöjligheter. Här har du chansen att sätta din egen prägel och bo nära Mölndal centrum i en bra och välskött förening! Mysig trafikfri innergård med grill- och lekplats. Här har du nära till fina strövområden kring Änggårdsbergen och Safjället samt skola, dagis och mataffär. Goda kommunikationer som tar dig till Göteborg på ca 15 minuter och till Mölndal centrum på ca 10 minuter med kollektivtrafik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration