Eklanda höjd 16 / Eklanda / Mölndal

Fräsch radhusgavel i söderläge

Slutpris
7 400 000 kr
Boarea
178 kvm
Driftkostnad
36 320 kr/år
Totalareal
352 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Östra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kommande försäljning, tillträde april/maj 2020. Kontakta mäklaren vid intresse förhand!

Underbar radhusgavel om ca 178 kvm fördelad på tre våningar. Entréplan är fördelat på en hall med garderober för avhängning samt klädkammare under trapp, ett stilrent och fräscht kök med gott om plats för köksbord, köket ligger i öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet. På entréplan finns även ett helkaklat badrum samt en tvättstuga. På mellanplan finner man 4 sovrum i bra storlek samt ett familjebadrum med jacuzzi. Längst upp i huset finns ett stort allrum med förråd samt ett sovrum med härlig klädkammare. Det finns en härlig uteplats med altan och trädgård i söderläge med utgång från vardagsrummet, på framsidan är det stenlagt med plats för flertalet bilar. En carport med förråd. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.