Eklanda Slätt 16

Eklanda Slätt 16

Slutpris

4 950 000 kr


Eklanda— Mölndal

Eklanda Slätt 16


Slutpris
4 950 000 kr

Eklanda— Mölndal

LJUST VÄLPLANERAT BR-PARHUS - TVÅ UTEPLATSER

Varmt välkommen till Eklanda Slätt 16 och detta välplanerade BR-parhus i 2 plan om ca 123 kvm, beläget på lugn återvändsgata i populära Eklanda! Bostaden är fördelad på en social och luftig entrévåning samt en mer privat övervåning med fyra lättmöblerade sovrum. Här ges möjlighet att inreda vinden för den som önskar få större. Genom att inreda vinden kan man skapa ett extra allrum eller ytterligare sovrum. Bostaden präglas av ljusa materialval med en social och välplanerad planlösning.

På entréplan har man ett stort lättmöblerat vardagsrum som rymmer både soffhörna samt matplats. Från vardagsrummet når du altanen på baksidan. Stor altan som omges av en grön och lummig trädgård. Vidare har du ett trevligt kök med matplats framför fönsterpartiet. Det stora fönstrerna skäner gott om ljus och även här ifrån har man utgång till altanen på framsidan som har härlig kvällssol och där man gärna äter sina middagar under sommarhalvåret. På entréplan finns även ett badrum inrett med dusch samt en groventré/tvättstuga, som är inredd med både tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp har du fyra mysiga samt lättmöblerade sovrum. På övre plan finns även ett badrum inrett med badkar.

Tomten är insynsskyddad med sina gröna och lummiga häckar, lättskött gräsmatta som sträcker sig runt huset samt två träaltaner i olika väderstreck så du kan njuta av både sol och skugga. På tomten finns även en carport samt ett praktiskt förråd. Bostaden ligger belägen i ett mycket lugnt och bra område på återvändsgata med nära till allt. I Eklanda finns förskola, skola, pizzeria och affär samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
123 kvm
Avgift
6 589 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-24

Mäklarhuset Mölndal

Denna parhus på Eklanda Slätt såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Slätt.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.