Frejagatan 9 A / Jungfruplatsen / Mölndal

LJUS FIN 3:A - ½-TRAPPA UPP

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 180 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
½ tr (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frejagatan såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Frejagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jungfruplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LJUS FIN 3:A - ½-TRAPPA UPP
Ljus fin 3:a om välplanerade 74 m² med fritt läge. Stort härligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsdel med stort fönster mot balkongen ger härligt ljusinsläpp. Stilfullt modernt kök i vitt och grått med mycket bra arbetsytor och bra förvaring. Utgång från köket till fin balkong i soligt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Två rymliga sovrum med lugnt läge mot den lummiga innergården. Badrum med badkar, tvättmaskin och fönster samt separat toalett med handfat. Stor välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig och säkerhetsdörr. Bra förvaring med källarförråd samt kallförråd.

Här trivs både den unge studenten, barnfamiljen och de som flyttar från sitt hus med bara ½ trappa upp från den härliga innergården med lekplats, grillplats, fruktträd och bärbuskar. BRF Kräftan 8 är en stabil förening vid Jungfruplatsen i populära Mölndal som precis har sänkt månadsavgifterna. Gångavstånd till det mesta som flera dagis, flera skolor, kommunikationer, matbutiker och restauranger. Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud nås på 10 minuters promenad. Här bor man nära naturen med stora fina grönområden som Änggårdsbergen och Safjället.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jungfruplatsen

Med en otrolig natur som nära granne och bara en cykeltur från Göteborgs city är det här något av ett drömläge för många. Området ligger centralt med närhet till både Mölndals Centrum och ca 15 min till centrala Göteborg. Insprängt mellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuds stora möjligheter för den friluftsintresserade.

Service

I närområdet kring Jungfruplatsen finns servicebutiker, pizzerior, Solängens frukt & grönt, blomsterhandel och vårdcentral. På gångavstånd ligger Hemköp. I närheten ligger populära bagerier och Mölndals sjukhus. Cykelavstånd till Mölndals centrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor och vacker utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

Promenadavstånd till Mölndals centrum som nås på ca 10 min promenad. Liseberg nås på ca 45 min. Cykelavstånd till nästan allt. Mot Göteborg når man med cykel t.ex. Korsvägen, Linnégatan eller Chalmers på knappa 20 min. Till Mölndal cyklar man på ca 5 min. Bra kollektivtrafik med flera hållplatser med många bussar gör vardagen för de boende i enkel. Centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Mölnlycke, Landvetter och Borås. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamilj uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området. .

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.