Gärdegatan 2 A / Krokslätt / Mölndal

YTEFFEKTIV 1:A I KROKSLÄTT MED STOR UTEPLATS

Boarea
45 kvm
Avgift
2 258 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bottenplan (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

NU GES ETT UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN FIN ETTA PÅ BOTTENPLAN MED STOR UTEPLATS I KROKSLÄTT!

Ett ytterst modernt och komfortabelt hem med hög standard. Här erbjuds en möblerbar hall, ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och fin tvättbänk med praktiska överskåp. Ett modernt kök i ljus kulör med kvalitativ utrustning och matplats intill fönstret. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och här finns gott om plats för en stor soffa och säng. I anslutning ligger den stora uteplatsen som vetter åt innergården med härligt sydvästläge.

I husets källare finns garageplats att hyra, ett rymligt förråd samt hiss som tar dig mellan entréplan och garaget.

Här bor du på gränsen till Göteborg med närhet till förskola, skolor, affärer och restauranger och även naturen med Safjällets naturreservat runt hörnet. 15 minuter med cykel till Avenyn eller 10 min med spårvagn/buss. Välkommen till ett centralt boende, precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal!

Bilder
Sponsrade länkar
GÄRDEGATAN - Cykelavstånd till Göteborg centrum
KONDITORI - I föreningarnas lokaler finns trevligt konditori.
LEKPLATS - lekplats i området.
KROKSLÄTTS TORG - Fint torg som rymmer det mesta från mataffär, asiatisk affär, pizzerior, sushi, thai, indiskt, djuraffär, godisaffär, elafär, frisörer samt friluftsaffär.
SAFJÄLLET - Populärt naturreservat med vandringsstigar, utegym, grillplatser, fotbollsplaner och brännbollsplan samt skidspår och skridskotjärnar på vintern.
KROKSLÄTTSSKOLAN - Mysig skola (F-5) med egen skolskog.
SÖRGÅRDSSKOLAN - Populärt högstadium (6-9) som också rymmer dagis.
Visa alla 8 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • HALL
  Trevlig hall inredd med klädhängare samt garderober.
  Väggar: målade
  Golv: klinker/parkett
 • KÖK
  Ljust och rymligt kök med gedigna arbetsytor och matplats vid fönstret.
  Utrustning:
  Micro, ugn, spishäll, kyl och frys (Siemens 2012), fläkt (Franke 2012).
  Köksfabrikat: Vedum
  Väggar: målade
  Golv: parkett
 • VARDAGSRUM
  Stort vardagsrum med gott om plats för stor soffa, fåtölj och säng. Utgång till den härliga uteplatsen.
  Väggar: målade
  Golv: parkett
 • BADRUM
  Stort helkaklat badrum med värmegolv samt vikbara duschväggar och handdukstork. Här finns även en tvättbänk med tillhörande överskåp, tvättmaskin och torktumlare (Siemens, 2012).
  Väggar: vitt kakel
  Golv: grått klinker
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  45 kvm
 • Taxerad som 44,7 kvm.
 • Rum
  1 rum
 • Våning
  Bottenplan
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2014
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Telia erbjuder varje lägenhet bredband, telefoni och TV. Allt går via samma kabelsystem. Alla lägenheter på Mathildeberg har ett bredbandsabonnemang där 100 Mbit hastighet ingår samt fast avgift för IP-telefon. Telia ger varje lägenhet ett basutbud av TV-kanaler som ingår i lägenheten när du flyttar in. Vill du exempelvis beställa fler boxar eller fler kanaler vänligen kontakta Telias kundtjänst.
ALTAN
 • Stor och härlig altan i bästa sydvästläge! Här kan man sitta och njuta med trevligt sällskap. Finns plats för både utemöbler, loungegrupp och grill!
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  GARAGE
  Det finns ett stort gemensamt garage i bottenvåningen som nås med hiss. Det finns totalt 176 parkerings-platser à 750 kr/månad (separat kö). Garaget delas mellan de tre grannföreningarna Mathildeberg (Gärdegatan 2 A­-B), Mathildeberg II (Gärdegatan 2 C-E) och Mathildeberg III (Gärdegatan 2 E).

  MC-PLATS
  Det finns 11 MC-­platser i det gemensamma garaget à 200 kr/månad (separat kö) samt en tvättplats.

  GÄSTPARKERING
  Gott om gratis korttidsparkering i området.
Ekonomi
 • Avgift
  2 258 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme
 • Obligastorisk debitering för el, varmvatten och kallvatten
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Preliminär debitering av el, kall och varmvatten sker med ett fast belopp per månad.
  Avläsning och reglering sker halvårsvis.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 137,5 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  1,01127%
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Mathildeberg II. I föreningen finns 58 lägenheter.
 • Allmänt
  MATHILDEBERG
  Det nya området Mathildeberg ligger precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Mathildeberg är ett attraktivt modernt boende med spännande arkitektur med flexibla planlösningar med i ett fantastiskt läge med närhet både till storstadens puls med cykelavstånd och bra kommunikation både till Göteborgs och Mölndals innerstäder. Mathildeberg ligger i ett idylliskt villaområde med mycket bra service.

  Mathildeberg består av tre bostadsrättsföreningar med 146 bostadsrätter, en butikslokal som hyrs ut till populärt bageri samt gemensamt garageplan med 175 parkeringsplatser för personbilar och elva parkeringsplatser för motorcyklar. Mathildeberg byggdes av Bäst-Bygg AB i tre etapper med projektstart 2010 och den sista etappen färdig 2013. Lägenheterna har en spännande arkitektur med moderna materialval och flera av lägenheterna har flexibel planlösning och alla har balkonger eller altaner.

  BRF Mathildeberg II är den mittersta föreningen med adress Gärdegatan 2C-2D. Föreningen består av totalt 58 bostadsrätter: 4 rok (5 st), 3-4 rok (23), 3 rok (8), 2-3 rok (7), 2 rok (13) och 1,5 rok (2). Föreningarnas ekonomi är stabil och långsiktigt inriktad för att gynna medlemmarna.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  FÖRRÅD
  Varje bostadsrätt har ett eget förråd på garageplan eller på plan ett.

  CYKELFÖRRÅD
  Flera gemensamma cykelförråd samt plats att parkera cyklar i det gemensamma garaget.

  ÖVERNATTNINGSLÄGENHET
  Föreningen har tillgång till ett övernattningslägenhet på Gärdegatan 2E till en kostnad av 375 kr/natt. Lägenheten består av ett rum samt pentry och ett fullt utrustat badrum. Lägenheten är möblerad med stor bäddsoffa samt bord och stolar.

  SOPRUM
  Gemensamt soprum finns på Gärdegatan 2E.
Området
 • KROKSLÄTT
  Krokslätt ligger mycket bra till, centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå är du bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

  AFFÄRER & BANK
  Gångavstånd till både ICA-Maxi och Willys. På Krokslätts torg ligger mataffär, asiatisk affär, elaffär, sportaffär, djuraffär, godisaffär, massage samt flera frisörer. Det finns bankkontor på Mölndalsvägen.

  RESTAURANG
  På Krokslätts torg ligger två pizzerior, sushi, indiskt, thai. På Krokslätts Parkgata (10 min) ligger indisk, pizzeria och grekisk restaurang. Det finns även flera lunchrestauranger på Gärdegatan och på Krokslätts fabriker. Vid Mölndalsvägen ligger också en nyöppnad pub.

  SJUKVÅRD
  På Krokslätts torg ligger vårdcentral, barnavård, mödravård och tandläkare samt sjukgymnastik.

  BARNOMSORG
  Det finns flera dagis i området att välja på: Krokslätt, Regnbågen samt Sörgården.

  SKOLOR
  Tätt med skolor i området: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9), Kunskapsskolan (4-6), Engelska skolan samt Krokslättsgymnasiet.
 • Kommunikationer
  KOLLEKTIVTRAFIK
  Mycket bra kommunikationer med nära till två hållplatser: Lana (150 m) och Fredåsgatan (250 m). Flera bussar och spårvagnar med tät trafik som trafikerar via Göteborgs centrum. Som exempel kan nämnas 2:an (Mölndal - Axel Dahlströms torg), 4:an (Mölndal - Angered), 186 (Heden - Frölunda torg), 758 (Heden - Marklandsgatan) och 761 (Linneplatsen-Lindome via Sahlgrenska). Lätt att ta sig snabbt överallt i Göteborgsområdet: Liseberg (5 min), Valand 10 min, Sahlgrenska (10 min), Centralstationen (15 min) och Mölndal C (6 min).

  OMLOTTZON
  En stor fördel är att Krokslätt är en omlottzon, vilket innebär att man kan välja att åka på Göteborgstaxa eller Mölndalstaxa beroende på vilken riktning man åker. Det gör att man kan köpa månads-, 3-månads- eller årskort för Göteborg.

  BIL
  Bra läge utanför biltullarna med närhet både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Gott om gästparkeringar i området.

  CYKEL
  Cykelavstånd till mycket. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på ca 10 min. Även till Mölndal cyklar man på 10 min.

  PROMENAD
  Krokslätts torg ligger ca 350 m bort och nås på ca 5 min. Korsvägen och Liseberg nås på 30 min promenad (ca 2,5 km) liksom Mölndals centrum centrum.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier