Gladiolusgatan 5 D / Broslätt/Centrum / Mölndal

VÄLPLANERAD 1:A - 5 MIN TILL CENTRUM

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 246 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3
Såld
2020-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gladiolusgatan såldes av oss 2020-02-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gladiolusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broslätt/Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en smart planerad 1:a högst upp i huset på populära och centrala Gladiolusgatan! Här bor du ett stenkast i från Mölndals Galleria, motionsspår, shopping och stationen samt med god bussförbindelse precis utanför.

Lägenheten ligger ostört och insynsskyddat med mycket ljusinsläpp och välplanerade ytor. Hallen är rymlig med flertalet garderober. Intill ligger det helkaklade och stambytta badrummet med badkar. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger mycket ljusinsläpp. Sovalkov med gott om plats för större säng, möjlighet att skärma för ännu mer avskildhet. Stort förråd i källaren för ännu mer förvaring.

Varmt välkommen på visning, snabbt tillträde möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.