Gundas Gata 130 / Balltorp / Mölndal

RADHUSKÄNSLA - Stor 2:a med 2 uteplatser

Slutpris
2 610 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 935 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gundas Gata såldes av oss 2018-05-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gundas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig 2:a med radhuskänsla på markplan som erbjuder två stycken uteplatser i mysiga och populära Balltorp.

Bostaden är stilfullt renoverad med nya parkettgolv i alla rum 2014 och ljusa väggar. Lägenheten är fördelad över hall med avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv innanför entrédörren, vidare in till köket som är rymligt med goda arbetsytor samt matplats invid fönstret. Här finns möjlighet att göra en öppen planlösning mot det anslutande vardagsrummet. Från hallen nås även badrummet som erbjuder ett badkar med regndusch (2015), tvättställ med underskåp och blandare (2015), toalett (2015), samt en tvättsektion med tvättmaskin samt arbetsbänk och överskåp. Fortsatt i hallen nås även den rymliga klädkammaren där alla dina kläder och linnen kan få gott om plats. Sovrummet är generöst till storleken med plats för dubbelsäng och här finns även 4 stycken garderober. I vardagsrummet är det ett härligt ljusinsläpp tack vare fönstervägg och altandörr mot den gröna baksidan. Här finns utrymme för soffgrupp och matsalsdel, för de dagar som vädret inte tillåter att sitta ute på altanen. Uteplatsen är lugnt belägen där du kan njuta av solen i sydvästläget. Det finns i dagsläget ett tillstånd att bygga ut altanen ytterligare.

Här bor du granne med naturen och till Mölndals Innerstad och Kållereds köpstad tar det bara ett par minuter med bil. Goda kommunikationer samt en hel del skolor i närheten. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration