Irisgatan 5 G / Mölndal

Renoverad 2:a på bottenplan med stor balkong

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 142 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Irisgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett välplanerat och genomgående tilltalande hem på bottenplan som präglas av modernitet i både design och funktion. Mycket luftigt med öppen planlösning och sociala ytor. Här bor du endast 20 minuter från Korsvägen med buss!

Totalrenoverat kök från 2014 med köksö och god förvaring-och arbetsyta, vardagsrum med generös golvyta och trivsam rymd, här finns plats för stor soffa och matgrupp. I anslutning ligger balkongen som vetter åt sydväst med härlig eftermiddags- och kvällssol. Rogivande sovrum med skjutdörrsgarderober, en stor hall med 4 garderober och i anslutning ligger det rymliga duschrummet med nya badrumsmöbler. Solid brf med god ekonomi.

Naturområden och promenadstråkar finns i närheten och för den som vill så tar det ca 30 minuter att cykla in till Göteborg.
Skolor, mataffär, Mölndal centrum och pendelstationen ligger endast några minuter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration