Krokslätts Parkgata 9 / Krokslätt / Mölndal

FIN 1:A MED LÅG AVGIFT - SAMT BALKONG I VÄSTERLÄGE

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
34,7 kvm
Avgift
1 643 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krokslätts Parkgata såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Krokslätts Parkgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en välplanerad etta med mycket låg månadsavgift samt balkong i västerläge - belägen högst upp i huset med vacker utsikt över Krokslätt. Lägenheten är genomgående ljus med fin fiskbensparkett. Trevliga attribut såsom härligt ljusinsläpp, öppen planlösning, väldisponerade kvadratmeter samt bra kommunikation precis utanför dörren.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende med ett mycket centralt läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Krokslätt

Populära Krokslätt ligger mycket centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå är du bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Natur och fritid

Safjällets naturreservat har flera olika elljusspår med vandringsleder, grillplatser, spännande formlämningar och skidspår på vintern. Här finns fotbollsplaner, flera öppna ängar som används för bl.a. brännboll samt Krokslättsvallen som är populär för för olika sportaktiviteter. I området finns flera olika gym att välja på.

Närservice

I Krokslätt finns den mesta på gångavstånd som t.ex. ICA-Maxi och Willys. Här finns vårdcentral med mödravårds- och barnavårdscentral, folktandvård och sjukgymnastik. Mölndals sjukhus ligger på cykelavstånd. På Krokslätts torg ligger bl.a. Krokslätts livs, djuraffär, friluftsmagasin, frisörer och flera restauranger som thai, sushi, indisk samt två pizzerior. På Krokslätts parkgata möter du ytterligare service som frisör, blomsteraffär och restauranger som t.ex. grekisk, indisk, café och pizzeria. Det finns även många nyöppnade restaruanger längs Göteborgsvägen som sportbar, pizzeria, flertalet lunchrestauranger.

Kommunikation

Krokslätt har mycket bra kollektivtrafik med flera bussar och spårvagnar med tät trafik. En uppskattat fördel är att Krokslätt har omlottzon så man åker på Göteborgstaxa till Göteborg och Mölndalstaxa om man ska till Mölndal! För den som cyklar är det nära till nästan allt med bra cykelvägar mot Göteborg och Mölndal. Det är ca 3,5 km till Avenyn och tar ca 15 minuter med cykel till Chalmers, Liseberg och Mölndals station med pendeltåg. För den bilburne är det bra läge utanför biltullarna med närhet till påfart både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Till Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter att köra. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

I Krokslätt finns flera populära förskolor: Krokslätt och Högalidens förskola. Här finns också flera uppskattade skolor: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9) samt friskolorna Kunskapsskolan (6-9) och Engelska skolan (6-9).

Tips & inspiration