Krokslättsgatan 8 D / Krokslätt / Mölndal

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 882 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krokslättsgatan såldes av oss 2018-11-19. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Krokslättsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en kvadratsmart 1:a i Krokslätt med modernt kök och fritt läge högst upp i huset! Här bor du i en ljus och fin genomgångslägenhet med utsikt över Krokslätts villaområde. Ytan disponeras på ett fräscht kök med plats för matbord, rymligt rum med klädkammare, hall och badrum med dusch.

Du bor nära kommunikationer som snabbt tar dig in till Göteborg via spårvagn och buss. Närmaste hållplats ligger i övelappningszon där du åker med Göteborgskort. I Krokslätt finns det flera gym att välja på, promenadavstånd till Ica Maxi, Safjällets motionsspår, restauranger och service.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.