Kvarnbygatan 31

Kvarnbygatan 31

Slutpris

2 200 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 31


Slutpris
2 200 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

STOR 1,5:A MED BALKONG I VÄSTER - HÖGT & FRITT LÄGE

Välkomna upp till 4:e våningen och denna fantastiska och påkostade lägenhet, på bergstoppen och i hjärtat av Kvarnbyn. En rymligt hörnlägenhet som präglas av hög kvalité. Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över de askfärgade parkettgolvet och de vitmålade väggarna i den öppna planlösningen.

Du stiger in i en luftig hall med plats för avhängning samt garderober. Ett helkaklat badrum med med separat tvättavdelning. Stort kök från Marbodal med gott om arbetsyta. Hela köks- och vardagsrumsväggen har överskåp som skapar smarta förvaringslösningar. Hela lägenheten har fantastiskt ljusinsläpp med naturen som utsikt från balkongen. Vardagsrummet är välplanerat med given plats för tevemöbel, soffa, och matbord för 4-6 personer. Sovalkoven med plats för dubbelsäng ligger avskilt och här man man enkelt sätta upp en vägg och göra till ett litet sovrum.
Balkongen är insynsskyddad i västerläge med härlig kvällssol och med snygga glasräcken, givetvis finns indragen el för eventuella önskemål om infravärme eller elgrill. Dessutom finns det två gemensamma takterrasser i föreningen som passar perfekt för bl.a. mingel och fester.

Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen. Här kan man gå ner till Kvarnby Bageri och köpa nybakat bröd på morgonen eller äta en middag på charmiga Kråkans Krog. Trots små stadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten medan Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.

Denna lägenhet måste upplevas på plats! Man kan komma in i lägenheten direkt från entréplan utan att använda hiss eller trappor tack vare sutterängen. Snabb inflytt är möjlig om så önskas. Vi ses på visningen!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 507 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.