Kvarnbygatan 27

Kvarnbygatan 27

Slutpris

2 203 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 27


Slutpris
2 203 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

Modern och stor etta med balkong.

Välkommen till denna ljusa och moderna etta på Kvarnbygatan! Med sina 43 kvadratmeter erbjuder den optimal komfort och funktionalitet. Bostaden har ett modernt och stilrent utseende med påkostade materialval. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande känsla i hela bostaden.

När du kliver in möts du av en luftig och öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Det stilrena Marbodalköket har en harmonisk ljus ton med smakfullt utvalda detaljer. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider och bjuda in vänner och familj på trevliga middagar.
Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp, tevemöbel, matbord samt en naturlig plats för sängen. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen som ligger i sydvästligt läge. Badrummet är helkaklat och ljust samt har en praktisk tvättavdelning.
Vidare finns det också gott om förvaringsmöjligheter i form av stora garderober.

Läget på Kvarnbygatan är perfekt för dig som söker en lugn och trivsam miljö med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också goda kommunikationer med närliggande buss- och spårvagnshållplatser.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 452 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan.

Boka värdering
Khaibar Khisrawi, ansvarig mäklare i Mölndal

Khaibar Khisrawi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.