Sök Meny
Såld

Mölndal - Stensjön / Larssons Berg 1

Nybyggd och lyxig 2:a i hjärtat av Stensjön

Bli den första som får bo i denna nybyggda lägenhet med stor uteplats som har eftermiddags- och kvällssol! Stilren och lyxig 2:a i hjärtat av Stensjön. Här flyttar du in i en ljus och välplanerad lägenhet med sociala ytor, hög standard och stor uteplats, ett stenkast från sjön. Ni stiger in i ett hem med tidlös design, ljus färgsättning, genomgående parkettgolv, kvalitativa vitvaror, praktiskt kök i öppen anslutning till vardagsrum och stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Husen är placerade i en sluttning med utsikt över Stensjöns och Mölndals storslagna skogslandskap. I Stensjön bor man mitt i naturen med närhet till ett rikt och avkopplande friluftsliv. Området ligger perfekt placerat mellan Göteborg, Mölnlycke och Mölndal. Bra kommunikationer med buss till Göteborg C och Mölndal C med vidare transport med Kungsbacka-pendeln. På bekvämt avstånd ligger även vackra Gunnebo Slott och fina badplatser vid Råda Säteri och Stensjön. Brf Stensjöberget är en del av ett nytt bostadsområde i Stensjön som växer fram för att bli en hållbar naturstad i miniatyr.

Ta chansen att köpa en idyll ett stenkast från sjön. Flytta in där allt är nytt, fräscht och med hög standard. Beräknat tillträde är mars 2018. Kontakta ansvarig mäklare för mer ingående information om bostaden.

Sponsrade länkar
Mölndal / Stensjön
Larssons Berg 1
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 56,5 kvm
Avgift: 3 123 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Larssons Berg