Östra Eklanda höjd 34 / Eklanda / Mölndal

Egen takterrass

Slutpris
5 620 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
36 322 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Östra Eklanda Höjd såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Östra Eklanda Höjd 34! Med bra läge i området ligger detta trivsamma radhus byggt 2006. Invändigt är det modernt med mycket bra planlösning. Entréplan fördelas på ett hemtrevligt kök i öppen planlösning mot ett stort vardagsrum, duschrum, entré och tvättstuga/groventré. På mellanplan finner man tre ljusa sovrum, klädkammare och ett stort familjebadrum med både badkar och dusch. På övre plan finns ett stort och härligt allrum / sovrum med utgång till den stora takterrassen.

Lättskött tomt med insynsskyddad uteplats i söder samt den stora takterrassen också i söderläge, varifrån man har en vidsträckt utsikt över området! Carport samt förråd på tomten.

I Eklanda finns förskola, skola och affär samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration