Östra Eklanda höjd 10 / Eklanda / Mölndal

Takterrass i västerläge

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
31 480 kr/år
Totalareal
314 kvm
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på Östra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Östra Eklanda Höjd 10! Ett fräscht gavelradhus om ca 130 kvm som är fördelat på entréplan med ett ljust kök med öppning mot ett stort vardagsrum. Helkaklat badrum, entréhall och tvättstuga/groventré finns också på entréplanet. På mellanplan finner man tre fina sovrum, klädkammare och ett stort familjebadrum med både badkar och dusch. På övre plan finns ett stort och härligt allrum/sovrum med mysig kamin. Från rummet når man den stora takterrassen med vidsträckt utsikt.

Mycket trevlig tomt med fina odlingar och gräsmatta längs med husets gavel i söderläge, samt en härlig stenlagd uteplats vid husets entré. Det finns en stor takterrass i soligt västerläge, varifrån man har en vacker utsikt över området! Carport samt förråd på tomten.

I Eklanda finns förskola, skola och affär samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration