Piltegatan 1B / Bosgården / Mölndal

3:A MED BALKONG I POPULÄRA BOSGÅRDEN

Slutpris
2 960 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 865 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Piltegatan såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Piltegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till populära Bosgården och denna ljusa och stora trerummare, en trappa upp i huset med stor balkong i soligt söderläge med markis Här bor ni i en stabil HSB förening med låg avgift, utan insyn och med gångavstånd till Mölndals innerstad samt kollektivtrafik som tar er till Göteborg på ca 10 min.

70 välplanerade kvadratmeter som fördelas på en rymlig hall med kapphylla och tre garderober. Ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp, i anslutning ligger även den härliga balkongen med markis som vetter mot den gröna innergården. Köket går i ljus kulör och ligger i öppnare planlösning mot vardagsrummet. Plats för ytterligare matbord finns. Två väl tilltagna sovrum med totalt 7 garderober och rikligt med ljusinsläpp. Det stambytta badrummet är helkaklat med badkar, med möjlighet att sätta in tvättmaskin och dusch.

Varmt välkomna till en lägenhet man kan trivas i, med närhet till mataffär, shopping, gym, naturområden, kollektivtrafik och skolor. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.