Pinnharvsgatan 6 A

Pinnharvsgatan 6 A

Slutpris

2 250 000 kr


Bifrost— Mölndal

Pinnharvsgatan 6 A


Slutpris
2 250 000 kr

Bifrost— Mölndal

Möjligheternas lägenhet med nytt badrum

Välkomna till en stor 3:a högst upp huset i en av de bästa föreningarna i Mölndal. Här har ni möjligheten att sätta er egen prägel utan att behöva lägga för mycket pengar på renovering, då badrummet totalrenoverades 2018. Här finns även en stor balkong i västerläge med möjlighet till inglasning. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme och VA.

Stor möblerbar hall med garderob, kök med plats för matbord intill fönster. 2 rymliga sovrum med flertalet garderober samt ett totalrenoverat helkaklat badrum med golvvärme, här är det även förberett för tvättmaskin . Stort vardagsrum som rymmer soffgrupp och matgrupp, och i anslutning ligger den ca 8kvm stora balkongen i härligt västerläge.

På en lugn återvändsgata bor ni i en av Mölndals minst belånade föreningar HSB Brf Tegen, med närhet till förskolor, skolor och nya Mölndals Galleria. Matbutik och busshållplats ligger ett stenkast ifrån. Fantastiska Änggårrdsbergen ligger runt knuten med fin natur och bra motionsslingor. I föreningen finns gym och övernattningslägenhet att tillgå, och det finns även lediga parkeringsplatser, flera tvättstugor och välskötta innergårdar. Varmt välkomna på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 105 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-09-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.